Sol

Sommerferien står for døren, og Fole Friskole og Naturbørnehave holder lukket i uge 29 og 30.

Vi ses igen til første skoledag søndag den 11. august om aftenen kl. 17-19.
Den ægte 1. skoledag står for døren mandag den 12. august kl. 08:00, hvor alle elever følger årets nye skoleskema med enten musik/idræt.

Jeg glæder mig allerede til at se jer alle sammen, gamle som nye! :-)

God sommer / Lene

**

KIMEN - vores blad for skole og børnehave er på gaden. Se med her

Juni måneds plan for aktiviteter i børnehaven ser således ud :) KLIK HER

Ny elev:
Der er startet en ny pige i 3. klasse. Hun hedder Sidsel og familien kommer fra Ribe. Stort velkommen til jer :-)

**

1. april mødte 12 fantastiske og meget nysgerrige før-skolebørn ind til deres første før-skoledag. Det betød, at der var en flok på 97 børn til vores morgensamling. Det vil vi være hver mandag og torsdag, fra nu af og indstil sommerferien. Dét var en fornøjelse, at trods flere børn, at der stadig var den samme ro, de samme rutiner og ikke mindst den samme unikke dejlige stemning.
Det bliver et skønt forløb med et miks af elever og før-skolebørn :-)

Ny elev:
Der er startet en ny dreng i 6. kl. Han hedder Mik, og familien kommer fra Gram. Stort velkommen til jer.

Ny elev:
Mickey  er startet i 3. klasse. Han og familien kommer fra Ribe. Stort velkommen til jer:-)

**

I Fole Naturbørnehave arbejder vi med Grønne Spirer. Vi er på ture ud af huset mindst en gang om ugen. Formålet med turene er at styrke børnenes kendskab til de skiftende årstider, lære dem at respektere og passe på naturen og dyrelivet, samt hvordan de færdes i og omkring naturen.
Simone skriver logbog over vores arbejde med Grønne Spirer. Du kan læse om vores  efterårsaktiviteter her

Fole Skolespor:

Skolespor er en trampesti i umiddelbar tilknytning til skolen, som fører ud i det åbne land. Et typisk skolespor er på 2-4 km., som skolen etablerer i samarbejde med lokalområdet - her Fole Landsbyråd. Formålet er at bruge naturen i lokalområdet aktivt i undervisningen.

Resultatet af projektet er til glæde og gavn for både skolen og børnehaven og offentligheden.
Karen og Line, har i samarbejde med Fole Landsbyråd, nu arbejdet i godt 1 år med projektet og er d. 21. april klar til åbning og indvielse af SKOLESPOR. Stort tillykke med jeres projekt!

Læs artiklen fra indvielsen i JV herunder:

og i Ugeavisen Midtsyd:

Læs mere på siden Fole Skolespor

**

Simone skriver logbog over nogen af alle de spændende aktiviteter som børnene i naturbørnehaven arbejder med i forbindelse med Grønne Spirer. Du kan følge med i børnehavens vinteraktiviter.

**

Du kan møde vores skolebusser i området, når morgenfriske chauffører hver dag henter og bringer ca. 30 elever. Midt på dagen bruges bussen af vores naturbørnehave, når børn og voksne tager på udflugt i naturen.