Skolelederens nyhedsbrev

Nyhedsbreve fra skoleleder Anita BisgaardNyhedsbrev Uge 37

Lejrskole 2023
Så skal vi endelig på lejr! Vi har glædet os, forberedt os og handlet ind til årets lejrskole, og nu er tiden inde. Vi har bestilt  busser til at køre os til Solbakken(Sønderballe Hoved 60, 6100  Haderslev) og tilbage til skolen igen.
Vi tager afsted tirsdag morgen efter morgensamling ca. kl.8.30. Vi er hjemme igen på skolen torsdag omkring k. 12.45.Skolebusserne kører bus-børnene hjem fra friskolen torsdag kl.13.00, og vores sfo har åben, som den plejer.

Vi ønsker naturligvis også Ask en rigtig god projektuge hjemme på skolen sammen med Simon.

Hvis der skulle opstå en situation, hvor I skal have fat på lærerne, så har de deres mobiltelefoner med, så selv om eleverne ikke skal have deres telefoner med, så er vi altså ikke helt mobilfri. ????

Mvh Anita Bisgaard
VELKOMMEN TILBAGE TIL SKOLEÅRET 2023/24
Så har vi alle været i gang nogle uger igen, og hvor er det dejligt at opleve liv og glade børn i klasserne, på fodboldbanen og alle andre steder.
Der kom jo en ny lærer til lærerstaben i sommerferien; Michelle, som her har lavet et lille oplæg omkring sig selv.
Hvem er hende den nye i skolen og sfo’en?
Mit navn er Michelle, jeg er snart 34 år. Jeg bor i Vojens med min mand Thomas og vores to piger Nova på 3 år og Liva på 1,5 år og vores lille hund Luna. Jeg blev uddannet folkeskolelærer i august 2014.
Jeg har, siden jeg blev uddannet, arbejdet 7 år på en skole i nærheden af Sønderborg og på Ødis Skole i et år.
På Fole Friskole skal jeg i dette skoleår undervise i følgende fag:
Pil: Matematik, natur og teknik og så er jeg med i dansk i en del timer.
Bøg: Håndværk og design samt natur og teknik.
Eg: Kristendom.
Jeg har fået en rigtig god opstart. Sikke nogle søde, rare børn og forældre. Jeg ser rigtig meget frem til et godt og lærerigt skoleår.
Michelle ��


Jeg vil gerne sige tak for det flotte fremmøde til vores første skoledag, det var virkelig hyggeligt og dejligt at se så mange børn og voksne.
Der er også rigtig mange af jer, der er inde at like/dele vores opslag på de sociale medier, det er også med til at synliggøre vores alles skole, så også tak for det.

I næste måned skal 0 – 7.kl. på lejrskole (d.19. – 21.9.), og i år bliver det på Solbakken, som ligger lidt syd for Tonneshøj, hvor vi jo plejer at være, men i år var de kommet til at lave en dobbelt booking, så derfor har vi fundet et andet sted. Solbakken ligger ved Genner Bugt, og I skal nok få informationer omkring lejrskolen lidt senere, når vi nærmer os tidspunktet.

I de kommende uger afholder vi forældremøder i klasserne, og vi håber at se rigtig
mange, hvis I ikke allerede har modtaget invitation dertil, er de i hvert fald på trapperne.

I ønskes alle en rigtig dejlig weekend.

Anita Bisgaard


 Fole Friskole & Naturbørnehave
 - et godt sted at være