Andre særlige dage

Første skoledag

Første skoledag foregår om aftenen fra 17-19, dagen inden den "rigtige" skolestart. Elever og forældre møder ind i niveauerne, hvor lærerne byder velkommen, informerer lidt om det kommende skoleår, og eleverne får deres siddepladser, så de er helt klar til den ægte skoledag dagen efter.

Efter sammenkomsten i niveauerne, mødes alle elever, søskende, forældre, medarbejdere og bestyrelse til fællesspisning i hallen.

Hver familie skal medbringe en ret til det store fælles “Ta´selv bord”.
Man skal huske selv at medbringe service og evt. drikkevarer.

Et par skønne timer, hvor vi synger, snakker, spiser og får hilst på hinanden – en rigtig god start på et nyt, eller måske det første skoleår.

Juleafslutning

Elever, forældre, søskende, medarbejdere og bestyrelse mødes til juleafslutning i Fole Kirke. Her vil vi synge dejlige salmer, og få fornøjelsen af at opleve en anderledes og givende prædiken af vores præst Johannes. Det ér altid en særlig oplevelse for både børn og voksne.

Derefter går vi på skolen, hvor vores skoleleder holder sin juletale, og eleverne underholder med musik og sang.
Vi slutter af i fællesskab med dans om juletræet i skolegården, og efterfølgende varmer vi os alle på æbleskiver, kaffe/the og saft.

Vi afslutter eftermiddagen med at ønske hinanden en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Sidste skoledag

Sidste dag inden sommerferien laver vi fælles aktiviteter på skolen, inden vi ønsker hinanden: God sommer!
Om eftermiddagen/aftenen, holder vi dimission for eleverne fra 8. klasse. Der holdes taler og der forløber underholdning af forskellig art. Denne eftermiddag/aften er dog ikke kun for 8. klasses elever og deres familier, men for alle elever, forældre, søskende, medarbejdere og bestyrelse.